Bio Ynzo van Zanten

Ynzo van Zanten
Ynzo van Zanten is ondernemer en spreker.

Maar vooral verwonderaar. En vanuit die fascinatie voor de wereld om hem heen, krijgt hij zijn publiek in beweging.

Hij was jarenlang Head of People&Culture en Chief Evangelist van Tony’s Chocolonely, en daarvoor country manager van Innocent Drinks.

Vanuit die ervaring spreekt Ynzo wereldwijd over betekenisvol ondernemen, sterke merken en over waarom een crisis héél erg welkom kan zijn. Hij spot trends en ontwikkelingen, prikt door de zin en onzin van duurzaamheid heen en laat zien hoe je écht met impact onderneemt.

In hoog tempo en met treffende humor schudt Ynzo de zaal flink wakker met verbluffende voorbeelden uit de praktijk. En bovenal nodigt hij ons uit om met een ándere blik te kijken naar onszelf: naar crises, naar systemen, naar duurzaamheid, naar bevlogenheid van teams en vooral naar de menskant van je bedrijfscultuur.

Want volgens hem is er geen andere mogelijkheid dan te bewegen naar een veel meer menselijke manier van zakendoen: welkom bij de Human to Human economy.
Meer weten? Lees door

Mocht je een foto nodig hebben van Ynzo om te gebruiken voor de uitnodiging bijvoorbeeld, gebruik dan aub vooral één van onderstaande foto’s. Die kan je in 1x downloaden in hoge resolutie via de knop.

In onderstaande rider staan alle details die handig zijn om bij elkaar te hebben. Wat technische zaken wat betreft geluid, laptop, aansluitingen en zo. Download ‘m hieronder en deel gerust met de lokatie of de A/V specialisten.

Zomaar een paar
Quotes
Die je mag gebruiken
Video afspelen
Ynzo spreekt over:

Impactvol ondernemerschap

Human Resources in 2024

Duurzaamheid

Bevlogen teams

Bruisende bedrijfsculturen

Purpose zonder poespas