bio ynzo van zanten

YNZO VAN ZANTEN

Ynzo van Zanten is ondernemer en spreker. Maar vooral verwonderaar. En vanuit die fascinatie voor de wereld om hem heen, krijgt hij zijn publiek in beweging. Hij was jarenlang Head of People&Culture en Chief Evangelist van Tony’s Chocolonely, en daarvoor country manager van Innocent Drinks. Vanuit die ervaring spreekt Ynzo wereldwijd over betekenisvol ondernemen, sterke merken en over hoe je relevant kan blijven in de wereld van morgen. Hij spot trends en ontwikkelingen, prikt door de zin en onzin van duurzaamheid heen en laat zien hoe je écht met impact onderneemt. In hoog tempo en met treffende humor schudt Ynzo de zaal flink wakker met verbluffende voorbeelden uit de praktijk. En bovenal nodigt hij ons uit om met een ándere blik te kijken naar onszelf: naar crises, naar systemen, naar duurzaamheid, naar bevlogenheid van teams en vooral naar de menskant van je bedrijfscultuur. Want volgens hem is er geen andere mogelijkheid dan te bewegen naar een veel meer menselijke manier van zakendoen: welkom bij de Human to Human economy.

Mocht je een foto nodig hebben van Ynzo om te gebruiken voor de uitnodiging bijvoorbeeld, gebruik dan aub vooral één van onderstaande foto’s. Die kan je in 1x downloaden in hoge resolutie via de knop.

In onderstaande rider staan alle details die handig zijn om bij elkaar te hebben. Wat technische zaken wat betreft geluid, laptop, aansluitingen en zo. Download ‘m hieronder en deel gerust met de lokatie of de A/V specialisten.

zo maar een paar

Quotes

die je mag gebruiken

Human Resources is echt de meest onmenselijke term Wie gelooft dat je ‘mensen’ in ‘resources’ kan veranderen zal niet heel sterk zijn in people management.

Purpose gaat niet over jou. Zelfs niet over je produkt of dienst. Het gaat over wie jij je klant kan helpen worden. Het gaat over hoe jij ze kan helpen om een verschil te maken in hun eigen microcosmos, om een betere versie van hun zelf te worden.

In het kapitalisme van de 21e eeuw hebben we het niet meer over B2B of B2C, maar over H2H: Human to Human economie.

Vergis je niet, mensen houden helemaal niet van je produkt. Het interesseert ze niks. Ze houden alleen van hoe jouw produkt of dienst ze laat voelen.
Het gaat over hen. Nooit, ik herhaal, nooit over jou.

Impactvol ondernemerschap

Human Resources in 2024

Duurzaamheid

En nog veel meer!