Waarom Ynzo?

In een wereld waarin iedereen tegenwoordig spreker lijkt, waarom zou je mij boeken?
Nou, hierom:

1. Een berg inhoudelijke ervaring.
Ik breng decennia ervaring met me mee in mijn lezingen. Tien jaar was ik als Chief Evangelist en Head of People & Culture betrokken bij het succesvolle Nederlandse impactbedrijf Tony’s Chocolonely. En eerder stond ik aan de wieg van het inspirerende Engelse bedrijf innocent drinks. Ja, die van de smoothies. Tussendoor was ik docent, schrijver, adviseur en ondernemer.

2. Plezier op het podium 
Inmiddels heb ik duizenden keren op een podium gestaan; van hippe TEDx talks tot gigantische theaters. Maar met net zo veel plezier in kleine gezelschappen en dorpshuizen. Ik vind het gewoon ontzettend leuk om anderen mijn denkbeelden en ideeën over te brengen, om mensen te inspireren, aan het denken te zetten, en met een glimlach te zien vertrekken.

3. Inhoud, inspiratie en fun. 
Ik geloof in de combinatie van nuttige inhoud en ervaring, met een grote lading energie en inspiratie. Er zijn genoeg saaie powerpoints in de wereld, daar ben ik er niet eentje van. Duurzaam ondernemen is serieus genoeg, ik maak er graag iets leuks van.

4. Actualiteit 
Vaak verwerk ik nog op de dag zelf actualiteiten in mijn keynotes. Want er gebeurt enorm veel in de wereld om ons heen, en dan is het wel zo fijn om er wat duiding aan te kunnen geven.

5. Aandacht 
Als spreker vind ik dat de klant volledige aandacht verdient. Dus ik richt mijn dag in op het event van de klant, we gaan van tevoren goed in gesprek over de gewenste uitkomst van de dag, en ik zorg dat mijn keynotes op maat gemaakt worden op basis van die informatie.

6. Alles voor het doel 
Uiteindelijk is de belangrijkste vraag die een organisator van een event moet stellen aan iemand die de zaal uitloopt: “Hoe vond je het?” en “Wat ga je onthouden?”. Dus ik wil dat mensen een leuke lezing krijgen, en de dag er na met een glimlach op hun gezicht een kleine verandering in hun werk of hun leven brengen.

7. Iets voor iedereen 
Ik ben geen professor in de neurowetenschappen. Mijn keynotes zijn dan ook begrijpelijk en leuk voor iedereen. Er komen grote en kleine thema’s aan bod, waardoor iedereen de zaal uitloopt met ideeen, inspiratie, en energie. Ieder voor zich, ieder op zijn of haar eigen manier.

TESTIMONIALS (oftewel...)
Wat klanten zelf zeggen...
contact
POSTADRES, VOOR KADOOTJES EN BOSSEN BLOEMEN
Julianalaan 48
3761DG Soest
Nederland
BEZOEKADRES, VOOR ALS JE EENS EEN BAKKIE OP KANTOOR KOMT DOEN
't LOUvre
van Weedestraat 97
3761CD Soest
Nederland
COMPLIMENTEN, APPLAUS, FANMAIL, PARTYPICS EN ANDERSOORTIG LEUKE TEKST MAG DIRECT HIERHIEEN:
ynzo@ynzo.com
OF BEL ME GEWOON METEEN
+31 6 43015064